FÖLJA JOHN

Nu går vi på vandringsleden "Följa John"

Vi är nu 24 vandrare som "Följer John" genom att GÅ genom Johannesevangeliet. En spännande vandring   utan skoskav, stress eller hinder. Vi blir en del av skaran nyfikna för ett par tusen år sedan. Några mer erfarna andra mer nybörjare. Men alla kan upptäcka. Packningen är lätt. Lite fantasi och reflektion är lätt att bära. Vi upptäcker med hjälp av varandra. Vi föreställer oss att vi är med. Om vi vill - bjuder vi på våra intryck, våra frågor och reaktioner. Du undrar kanske när, var, hur?

När?
 
Vi började vandringen  måndagen den 8 februari. 
Inledningsvis hamnar vi i Johannes introduktionen och därefter träder vi mitt  in i händelsernas centrum.
Var?
Där vi befinner dig. Kanske i en fåtölj, vid skrivbordet eller i bussen? Varje veckas vandring är kort (ca ett halvt kapitel) för att vi inte ska behöva skynda. Men vi har möjlighet att "ses" via vår blogg som bara är till för oss på vandringen. Där FÅR vi skriva intryck, fundera och tänka högt. Man skriver OM man vill.
Hur?
Med på vägen har vi med en bok om Johannesevangeliet av LarsOlov Eriksson. Han ger förklaringar och överblickar. Boken innehåller även bibeltexten. Dessutom är vi utrustade med ett Johanneshäfte med en alternativ översättning - lätt att ha med sig. Man kan naturligtvis använda sin egen bibel  Under vandringen kommer du få tips och vägledande goda råd.

VAD GÖR DU NU?
Vill du ha information om kommande vandringar, fördjupningsgrupper mm kan du anmäla ditt intresse
formuläret i nästa spalt. Du kommer INTE mailbombas. Men när något av intresse börjar så blir du informerad.


Tipsa gärna andra i ditt nätverk om vandringar och grupper !
.

Vandringssången FOLLOW JOHN
GertRolands  m. Volter Watt
Kommer i bättre inspelning

Vandringsledare: Gert Nordin
Telefon: 072-3131032
Mail:
 info(bulle)livskompasset.se
Bankgiro: 223-9069