Att se in i framtiden är inte lätt - åtminstone ser man inte långt. Den som tittar i backspegeln hela tiden får svårt att köra. Men den som tittar regelbundet då och då kommer köra bättre..

För oss som vill minnas t.ex. 50-60 talet är det spännande att jämföra. Varför hade vi så enkla lås på cyklarna? Vilka värderingar hade vi? Hur ser livet ut nu och vad kan vi se framåt emot.

Så vill du vara med om en träff i minnen och framåtblickar vässat med allsång från den goda tiden så hör av dig. 

MINNS DU DEN GÅNGEN/SÅNGEN?

GERT ROLANDS ENMANSKVINTETT

"Living doll"i skolaulan var mitt första offentliga framträdande med gitarr 12 år ung. Puh. Efter mycket spel i ungdomsgruppen blev det full Götasal på T2 i Skövde med 2 ytterligare krigare. För-band till Eva Roos olala. Efter en kort period med "The Crusaders" sjöng Gert & Anette i många sammanhang. Visor och amerikanska folksånger.
Tillsammans med tre studiomusiker blev det en EP-skiva.
Blowing in the wind mm i radio en morgon blev det också.
På 80-talet sjöng jag med Mona. Mycket visor. På 90-talet fick jag spela med Micael och Mikael i "Trio Pop Classic". Mickarna var födda  på slutet av 60-talet då mycket god musik producerades. Jag var ung samma tid.
Rolig kombination. I det nya milleniet har jag mest spelat i
mindre sammanhang och på fester. 
Min enmanskvintett består (förutom av mig)  av Stellan, Micke, Uniqo och Tangelwood. Stundom medverkar även sångarna Volter Watt och Diggy Thal.

D